Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hittat något märkligt i pälsen där vår hund kliar sig mycket...  (läst 1638 gånger)

Majkan

  • Inlägg: 221
    • Skåne
    • www.Vingesus.se/Louise
Hej!
Sedan knappt en vecka tillbaka har vår storpudel börjat klia sig väldigt mycket här och var.
Hittade på ett ställe där hon kliar mest en rodnad omkrets som om man sätter ihop tum och långfinger. I pälsen just där är det avlånga vita 1-2 mm långa - ägg? hud? löss?

Var i skogen dagen innan klådan började, träffade en annan hund som kliar sig mycket, varit i ett hem där de fått flygfä i alla mjöler som spridit sig ut i hela köket... och sist men inte minst bytt foder efter att 1 vecka blandat det gamla med det nya 50-50 för att nu sista veckan bara haft det nya.

Vad tror ni? Tacksam för snabbt svar!
Kram
Majkan
Är livsnjutare och levnadskonstnär. Gör allt som tilltalar mig! Är så gott som alltid positiv.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

174 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser