Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Hälsingland Ekoby Hudiksvall  (läst 217 gånger)

Bergamott

  • Inlägg: 8
    • Uppland
Hälsingland Ekoby Hudiksvall
« skrivet: 29 apr-22 kl 19:56 »
Hej, jag har nu flyttat till Hudiksvall för att skapa mig ett liv jag trivs med, däribland att bo i en gemenskap; dela mark, redskap, idéer, kunskap och tankar och kunna vara social i vardagen helt enkelt. För mig blir livet roligare och lättare om jag får ingå i en naturlig gemenskap, eller by/ekoby, kalla det vad du vill. Det blir också lättare att ha djur. Sen kan man hjälpas åt att bygga hus. Själv ritar jag ständigt på mitt drömhus i ekologiska material och med smarta hållbara lösningar.
Jag är kvinna, mitt i livet med sambo och olika utbildningar. Jag är kreativ, konstnärlig och håller på att ta tag i skådespeleriet igen.
Så, nu vill jag gärna hitta några att tala om dessa tankar med!
Hör gärna av dig om du vill.
Hej så länge, Aurora.
« Senast ändrad: 29 apr-22 kl 20:32 av Bergamott »
Flyttbar stadslantis


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

108 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser