Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Södermanland Student söker bostad eskilstuna/omnejd  (läst 487 gånger)

Elina Wieser

  • Inlägg: 1
Södermanland Student söker bostad eskilstuna/omnejd
« skrivet: 03 sep-21 kl 20:00 »
Hej!
Jag söker stuga/litet hus på landet i närheten av Eskilstuna. Jag pluggar till lärare på mdh (två år kvar) och skulle gärna bo närmre skolan än vad jag gör nu (bor utanför flen).

Jag är nykterist, har en väldigt vänlig hund, och gör inte så mycket väsen av mig. Gillar att spela brädspel och att påta i trädgården. Hjälper gärna till med diverse lantliga/trägårdsrelsterade sysslor typ gräsklippning, djurhållning, osv.
Bor gärna på en gård, har inte så stora krav på boendet men är i behov av internet och ro så jag kan plugga.

Har du något tips? Hör gärna av dig!

Emma T

  • Inlägg: 2
SV: Student söker bostad eskilstuna/omnejd
« Svar #1 skrivet: 10 apr-22 kl 19:52 »
Hej!
Letar du fortfarande efter ett boende på landet? Jag söker nämligen efter en inneboende till ett stort hus på landet där det finns oändligt med odlingsmöjligheter/trädgårdsarbete :) Huset ligger mellan Kungsör/Arboga (ca 30 min med bil till Eskilstuna). Jag studerar i Örebro så skulle vara trevligt med en annan student som inneboende. Verkar det intressant så kan jag skicka mer info i meddelande


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

163 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser