Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  boende/grönsaksodling  (läst 484 gånger)

piona

  • Inlägg: 2
    • Öland
boende/grönsaksodling
« skrivet: 29 aug-21 kl 12:46 »
Hej! Jag är en 66-årig kvinna med intention att börja odla mina egna grönsaker till våren. Söker 1 eller flera personer att köpa en mindre egendom tillsammanns med. Jag tänker mig ett ställe med uppvuxen fruktträdgård och plats för bär/nötter/grönsaksodling samt att den skall ligga i södra delen av Sverige.

 

Liz

  • Inlägg: 2
    • Skåne
SV: boende/grönsaksodling
« Svar #1 skrivet: 04 sep-21 kl 10:50 »
Hej!
Jag går i precis samma tankar!!!Fördelen är att jag redan har en liten släktgård i Norra Skåne, vid Ivösjön. Jag kan mycket väl tänka mig att odla på mina marker. Har två hästar som betar där, men inga fler betesdjur i dagsläget. Har även två hundar och fyra katter. Du får gärna slå mig en signal, så kan vi prata vidare :)  Mvh Liz Gottfridsdotter 070-2757519


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser