Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne 17kvm stor gul cirkusvagn hyrs ut i mitten av Skåne  (läst 417 gånger)

N.grossmann

  • Inlägg: 1
    • Skåne
Skåne 17kvm stor gul cirkusvagn hyrs ut i mitten av Skåne
« skrivet: 16 jun-22 kl 18:01 »
 I mitten av Skåne, 5 km cykelväg utanför Höör ligger en 17kvm stor gul härlig cirkusvagn. Den är placerad i huset Fridebos trädgård, under de två ekarna. I vagnen finns fullt utrustat kök med gasspis och kylskåp. Vatten bärs in men gråvatten går ut i en vallörtsbädd. I mitten är vardagsrummsdelen med sittplatser och en liten byrå/bord. Och i slutet av vagnen två garderober och en säng om 110 cm.

Till vagnen finns en liten köksträdgård om 6 bäddar, en del i en större frys och delad toalett , dusch och tvättmaskin du kommer åt med egen ingång från trädgården.

På Fridebo som är en sommaratugetomt om 5500 kvm hälften blandskog bor också Nina, Jakob, vår nyfödda son och katten Pote. Vi gillar Permakultur, odla, vara i naturen - som tar vid vid tomtgränsen. Skåneleden till vaxsjön ligger vägg i vägg med cirkusvagnen. Och så gillar vi att elda och att drömma.
Nina är 32 år och jobbar i byn på Waldorfförskola och ibland utför uppdrag med att designa trädgårdar, då hon också är utbildad inom skogsträdgårdar och ekologi.
 
Jakob är 40 år och är pappaledig, gillar att odla och bygga skogsträdgårdar i Danmark.
Pote är huskatten som älskar sin fotölj och mat och är väldigt social.

Hyran är om 3500 kr/ mån och ingår gör el, vatten, värme, odlingsbäddar, trädgårdsverktyg, gödsel, sophämtning, diskmedel,tvättmedel,toapapper.
Vi söker någon som är likasinnad och söker boende i lång tid. Från 1 augusti - tillsvidare

Om du är intresserad kontakta oss gärna på
nmc.grossmann@gmail.com eller 0702125624
« Senast ändrad: 17 jun-22 kl 11:00 av N.grossmann »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

258 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser