Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Stockholmsimrådet Slåtter 2 v arbete  (läst 202 gånger)

ninanna

  • Inlägg: 11
Stockholmsimrådet Slåtter 2 v arbete
« skrivet: 02 jun-24 kl 16:53 »
 Ekerö - Stockholm .Vi behöver tillfällig hjälp med slåtter  och foderintag från gräsvallar. Ca 2 veckor. Helst juni. Köra  gammal traktor  och koppla maskiner.  Bostad på gården finns över hela sommaren om så önskas.  Timlön  och mat.  Maila farmenlilla@gmail.com
« Senast ändrad: 02 jun-24 kl 17:07 av ninanna »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

360 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser