Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Legymkniv  (läst 145 gånger)

Maria-70

  • Inlägg: 34
    • Medelpad
Legymkniv
« skrivet: 30 apr-21 kl 09:49 »
 Är det någon som har en Legymkniv att sälja ?  Det är en sån som man tex skivar rödbetor med så dom får randiga spår. Söker en med träskaft

 

torbjorn

  • Inlägg: 12134
    • Medelpad
SV: Legymkniv
« Svar #1 skrivet: 30 apr-21 kl 11:37 »
Det brukar vara lätt att hitta dem på loppisar och secondhandaffärer.  Kolla t ex Erikshjälpen eller Återbruket i Sundsvall, båda de ställena har faktiskt börjat sortera upp husgeråden så man slipper rota helt i blindo.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

374 gäster, 3 användare (1 dolda)
Lasse-hatten, Skaren

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser