Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Söker långsiktig flickvän med fokus på familj och natur (Östergötland)  (läst 412 gånger)

LongTermPartner

  • Inlägg: 1
Hej Alternativ,

Jag är en man i tidiga 30-årsåldern som med stort engagemang och förhoppning söker efter en framtida partner. Min fritid spenderar jag gärna i naturen; jag älskar att tälta under stjärnhimlen, bada bastu vid sjön, plocka svamp och blåbär, liksom njuta av skogens lugn. Jag tycker också om att vandra och åka snowboard på vintern, även om jag på sistone setts allt oftare i våffelstugan istället för skidbacken  ;)

För närvarande bor jag i en lägenhet, men jag har nyligen förvärvat en charmig sommarstuga vid vattnet. Min dröm är att på sikt bo i ett hus på landet, kanske på en liten gård där jag kan odla och vara semisjälvförsörjande. Jag föreställer mig en framtid med en liten köksträdgård, fruktträd, trädgårdsland och ett växthus där vi kan odla våra egna grönsaker. På sikt skulle jag gärna vilja ha höns, och kanske även några får eller getter. Men jag har inga ambitioner att bli heltidsbonde, utan ser en kombination av mitt nuvarande arbete, som egenföretagare inom IT-sektorn, och självförsörjningslivet som idealisk.

Regelbunden träning är en självklar del av min vardag och jag hoppas att även du värderar hälsa och fysisk aktivitet.

Mitt sociala nätverk består av flera nära vänner, men jag känner att det saknas en särskild person att dela vardagen med. Jag ser gärna att vi tillsammans skapar en framtid och att du, liksom jag, är intresserad av att bilda familj.

Jag söker dig som betraktar dig själv som lite annorlunda och inte alltid följer normerna slaviskt - Du kanske inte alltid är politiskt korrekt. Däremot uppskattar du alltid skogen och naturen. Du tar hand om dig själv men njuter även av att ta en (eller fem) öl vid rätt tillfälle. Helst ser jag att du är i 30-årsåldern.


Med vänliga hälsningar,
XYZ
« Senast ändrad: 21 maj-24 kl 22:54 av LongTermPartner »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

332 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter- Längtar alltid till nästa nummer. De kommer aldrig tillräckligt ofta!
/Annelie R

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser