Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Coleslaw  (läst 1399 gånger)

kossan

  • Inlägg: 1158
  • Var sak har sin tid!
    • Bohuslän
    • www.bokedalensparadis.blogspot.com
Coleslaw
« skrivet: 03 okt-09 kl 21:39 »
Gjorde detta till middan idag mums tyckte ALLA i familjen...............
Men jägarns vad det vart otydligt bland alla recept..........................
Fanns ju ca 10 st olika ???

Valde ett å gjorde mitt egna av det!!!!!

Men varför alla dessa olika recept?
Olika mängder och ingridienser........................ ::)
Avlar på faverolle, svart koppar maran och vaktlar! Har katterna Rosa och Kurt!
www.bokedalensparadis.blogspot.com

Nettus

  • Inlägg: 2672
  • Gör inte som alla andra - tänk själv!
    • Småland
SV: Coleslaw
« Svar #1 skrivet: 13 okt-09 kl 15:18 »
Ja, någon borde samla alla recept i original på klassiska rätter! Hur ska t ex en riktig Rhode Island-dressing vara? Och en fromage och en mousse? Biff ā la Lindström? Det är hopplöst med alla 511 olika recept som cirkulerar...  ::)
Stadsbo med akut längtan ut på landet med djur och odlingar

 

äppelmos på min nos

  • Inlägg: 109
SV: Coleslaw
« Svar #2 skrivet: 16 okt-09 kl 20:54 »

Valde ett å gjorde mitt egna av det!!!!!


Hur såg ditt egna recept ut då måntro? Jag gillar också coleslaw men har inte hittat det ultimata receptet än, kanske det är din variant...
Världen behöver fler rumpnissar!

kossan

  • Inlägg: 1158
  • Var sak har sin tid!
    • Bohuslän
    • www.bokedalensparadis.blogspot.com
SV: Coleslaw
« Svar #3 skrivet: 16 okt-09 kl 23:08 »
Kanske det kanske..........................

2 dl Turkisk youghurt
2 msk majonäs
2 tsk salt 1 msk socker
1 msk vinäger
2 rivna morötter
1/2  vitkålshuvud (Modell mindre)

Mums tyckte ALLA i familjen!!!!!
Avlar på faverolle, svart koppar maran och vaktlar! Har katterna Rosa och Kurt!
www.bokedalensparadis.blogspot.com

mirre_th

  • Inlägg: 2
SV: Coleslaw
« Svar #4 skrivet: 27 okt-09 kl 18:10 »
Jag brukar blanda:

finstrimlad kål
riven morot
majonäs
lite gräddfil
söt senap
salt & peppar
nån nypa socker

Blanda "kladdet" för sej och veva ner resten. Godast är den om den står nån dag och myser till sej. Jag är kock och har dålig koll på mängd, man får pröva sej fram och smaka.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

533 gäster, 2 användare
ärt, Karlsdotter

* Forum

* Om tidningen Åter



- Jag älskar när tidningen kommer! Myskväll och massor med läsningar!
/Melissa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser