Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Honungsproduktion - livsmedelshantering  (läst 1745 gånger)

ersam

  • Inlägg: 2875
    • -
Honungsproduktion - livsmedelshantering
« skrivet: 14 jul-09 kl 12:17 »
Tänkte starta en ny tråd som berör produktionen utifrån perspektivet krav från myndigheter att hantera livsmedel. Exempelvis lagstiftning, egenkontrollprogram, vad tänka på när det gäller utformning av slungrum och gärna erfarenheter av kontakter med lokala miljökontor.

Några frågor som tidigare tagits upp är bland annat utformningen när det gäller kaklade lokaler (epoxiförseglade fogar) och vilka risker som finns i processen.

Har någon tagit fram ett program för egenkontroll och vill dela med sig av detta så hade jag varit väldigt intresserad av detta!

Här är en bra ingång i ämnet: http://www.slv.se/templates/SLV_Page.aspx?id=15572&epslanguage=SV

Jag tror att vi alla denna väg ska vandra förr eller senare så det är lika bra att vänja sig...  :)

 

anette i bugared

  • Inlägg: 6137
    • -
SV: Honungsproduktion - livsmedelshantering
« Svar #1 skrivet: 14 jul-09 kl 14:01 »
Så här ser min honungshantering ut idag. Det blir lite klibbigt men man vänjer sig.
Den natten jag föddes var skärtorsdagsnatt, nu slåss jag mot ondskan och värnar den svage. Mitt redskap är viljan, en kvast och en hatt.
Den natten jag föddes var skärtorsdagsnatt.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

676 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Jättenöjd och glad över tidskriften Åter!
/ Märit

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser