Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna Trevliga områden att bo på i Falu kommun  (läst 122 gånger)

Pangsippan

  • Inlägg: 7
    • -
Dalarna Trevliga områden att bo på i Falu kommun
« skrivet: 21 jan-23 kl 08:56 »
Hej!

Finns det några alternativare som bor runtomkring Falun som kan tipsa om mysigt område/by att flytta till?  ???

Det verkar som att det händer mycket i Falun, mycket friluftsliv och vacker natur. Skulle gärna flytta till en plats där det finns fler som kanske vill samverka och göra saker ihop.

Vi gillar alltifrån byggprojekt, sjunga och spela, yoga, kallbad och bastu, läsa böcker och föreläsa, äta och prata om allt mellan himmel och jord.

Känner du till något område eller bor i ett själv som skulle tycka det vore roligt med fler folk? Yess

Vasa

  • Inlägg: 304
    • -
SV: Trevliga områden att bo på i Falu kommun
« Svar #1 skrivet: 21 jan-23 kl 22:58 »
Ca 4 mil söder om Falun finns Stjärnsund (i Hedemora kommun) och där händer en hel del i alternativ väg. Men om du åker förbi nu för att ta en titt kommer du förmodligen inte att se nåt särskilt förutom några höns och sånt men på våren kommer de ut en efter en efter vinterdvala då finns allt du har nämnt och alla typer av folk.   


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

200 gäster, 2 användare (1 dolda)
tfrank

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser