Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Jag söker en plats/hus för enkelt leverne i Västra Götaland.  (läst 155 gånger)

ctryxw

  • Inlägg: 1
    • Västergötland
Jag söker ett hus, eller en plats. Ett stenhus, ett trähus. det kan vara en ruin. Idealiskt är på en öppen plats, på en höjd i lutning mot söder. Jag vill anlägga en skogsträdgård. Planerar att ha djur i framtiden. Och leva enkelt.

Just nu bor jag i Västra Götaland och jag tänker att det finns fullt av ödehus som för mig är okända här i kring. Jag har inga krav på att det skall finnas el/vatten eller vara nära samhället. Snarare tvärtom söker jag avsaknaden av det. Jag planerar att renovera med billiga material som lera och liknande. Värma upp med ved osv.
Är det någon som blir påmind om något? Någon som försöker sälja/vet nån som osv... Något i byn som står öde som någon borde ta hand om?

Tacksam för svar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

277 gäster, 3 användare
Palle500, Ekis, David Sundqvist

* Forum

* Om tidningen Åter-  Nya tidningen "goare" att läsa. Innehållet lika intressant som det varit de 14 år vi haft den. Lycka varje gång den kommer i lådan ! :-D
/Magdalena Gustavsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser