Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Södermanland Boende i Sörmland  (läst 341 gånger)

Boca

  • Inlägg: 1
    • Västergötland
Södermanland Boende i Sörmland
« skrivet: 10 jan-22 kl 22:02 »
Hej!
Vi söker nu fler personer som vill vara med och ha gården Norrsätter tillsammans med oss, utanför Nyköping i Sörmland.
Vi söker både personer som är intresserade av att bo här permanent och personer som är intresserade av att ha det som ett fritidshus!
Här finns ett stort, gammalt fint hus med 6 sovrum, kök och två vardagsrum, en stor lada, ett antal uthus, bastu och egen brygga. Huset ligger enskilt med bara skogen och sjön Båven omkring. Vi hyr långsiktigt och är ett gäng personer som delar på hyran. Två av oss bor här permanent och resten av oss har det som fritidshus. Det innebär att det kan variera en del hur många som är i huset, ofta är det dock en lugn plats där det finns möjlighet både att umgås och att dra sig undan för den som vill det. I huset finns två hundar, Leia som bor permanent och Sasha som har det som fritidshus

Hur ofta vi är i huset beror på hur mycket tid och lust som finns just då, det varierar över året, men såklart är det mer liv och rörelse på sommarhalvåret. Vi delar alla visionen om ett långsiktigt boende där vi har nära kommunikation om hur vi vill nyttja platsen.
Det finns stora möjligheter för odling, bygg/upprustning, sociala aktiviteter och egna initiativ till hur platsen ska utformas.

Hyran är 13.300kr/mån och vi som bor permanent har hittills betalat 3000kr/mån och vi som har det som fritidshus har betalat 1500kr/mån. El och internet tillkommer, huset har bergvärme så uppvärming är relativt billigt. Det är 7km till närmaste busshållplats och det är 30min med bil till Nyköping och Flen.

Vi två som bor här permanent är hemma ganska mycket då vi pluggar/jobbar mycket hemifrån. Vi gillar att odla, leta svamp och bygger i sakta mak på varsin vagn. Vi har tex all mat gemensamt och äter ofta tillsammans. Vi skulle gärna vilja bo med någon mer som vill bo på heltid här, det är en fantastisk plats som vore fint att dela med fler.

Vi har gemensamma fixardagar då och då och tillsammans försöker vi skapa en plats som ska kännas långsiktig, öppen och trygg för oss alla. Vi har inte haft huset så länge så du som flyttar in kan vara med oss forma vad denna plats kan bli i framtiden.

Hör av dig om det låter intressant.
Antingen här eller maila på norrsatter@protonmail.com

Mvh
Norrsättergänget via Boca 


Dela detta:

* Inloggade just nu

139 gäster, 2 användare
Oskari, Besksöta

* Forum

* Om tidningen Åter- Höjdpunkt när tidningen kommer, väldigt bra tidning
/Jenny

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser