Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:   Skogsarbete..  (läst 184 gånger)

Solrosen1969

  • Inlägg: 4
  • Intresserat av; ekologi/biodynamik/ permakultur
    • Skåne
Skogsarbete..
« skrivet: 13 jan-21 kl 12:52 »
Söker något skogsarbete runt Karlskrona trakten. Det blir i första hand yxa och såg, för i nuläget krävs det ett körkort till motorsåg, som jag inte innehar. Jag är liten 'rusten', då jag har suttit länge i soffan  ;D

Har körkort till bil och traktor, men har inte kört på flera år. Av interessen har jag häst, och har lite erfarenhet av körning med häst ( har själv haft häst,  dock inte en skogshäst ) Jag skriver en otraditionell jobb sökningsannons, för att jag är en otraditionell människa. Jag måste kunna ha min hund med på jobbet. Lönnen är inte viktig.

Vh Solrosen


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

278 gäster, 7 användare (1 dolda)
fri, Ett svart får, Liisa, MagnusLey, Beccazin, PetterJ

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser