Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Jobb sökes, har egen husvagn att bo i.  (läst 438 gånger)

Cim

  • Inlägg: 7
    • Småland
Småland Jobb sökes, har egen husvagn att bo i.
« skrivet: 28 maj-20 kl 19:36 »
Hej, mitt namn är Cim, jag är 27 år och bor i en husvagn tillsammans med min hund och katt. Jag har 9 månaders erfarenhet av att WWOOFa, och 6 månader ifrån en skola i självhushållning. Jag är nu på väg bort ifrån den här skolan och letar efter nästa steg. Det är självhushåll och den hållbara livsstilen jag vill åt, jag kan hjälpa till med det mesta, det jag inte kan går alltid att lära sig. Jag varvar gärna egna projekt med arbete tillsammans med andra. Kräver inte mycket, en plats för min husvagn (med tillgång till el för de kallare månaderna) och lite lön för att täcka mina fasta utgifter plus lite fickpengar. Och såklart att mina djur också är välkomna :) Gärna i närheten av Jönköping, men kom med förslag så får vi se!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

398 gäster, 8 användare (2 dolda)
Sven.82, Ett svart får, Ekis, Naturliv, Pullarius, Långträsk

* Forum

* Om tidningen Åter-  Nya tidningen "goare" att läsa. Innehållet lika intressant som det varit de 14 år vi haft den. Lycka varje gång den kommer i lådan ! :-D
/Magdalena Gustavsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser