Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Torp ca 1 miljon kr sökes i Vadstena kommun  (läst 215 gånger)

Fiddeli79

  • Inlägg: 2
Östergötland Torp ca 1 miljon kr sökes i Vadstena kommun
« skrivet: 23 maj-20 kl 00:42 »
Hej vi är ett par på 40 år med en dotter på 4 år som har förälskat oss i Vadstena och omgivningarna och önskar köpa ett enklare torp i Vadstena kommun med omnejd.
Vi har max 1 miljon för ett hus med mindre renoveringsbehov och en tomt som passar för lite odling. Är händiga och kan rusta upp om något behöver åtgärdas och tas hand om. Kanske någon här som känner nån eller vet något passande? Eller kanske kan hyra ett torp två veckor i juli medans vi letar på om vi inte funnit något ännu.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

154 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser