Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Närke Ledigt rum i litet huskollektiv i utkanten av Örebro!  (läst 134 gånger)

silkeslarven

  • Inlägg: 1
    • Närke
Närke Ledigt rum i litet huskollektiv i utkanten av Örebro!
« skrivet: 20 maj-20 kl 22:51 »
Hej!

Litet huskollektiv intill skogen med stora odlingsmöjligheter letar ny medlem! I slutet på juni flyttar en person ut och husets största rum blir ledigt då! Vi bor i utkanten av Örebro med närhet till universitetet och även till stan är det inte alltför långt med cykel. Skogen börjar bakom huset med väldigt fina stigar. Vi har en stor skogsträdgård där vi odlar så mycket vi hinner med. Vi hoppas att du vill hjälpa oss med det arbetet och med att ta hand om huset i stort.

Vi som bor här är två personer i början på 30-årsåldern och två väldigt gosiga katter som härjar fritt utom- samt inomhus :) Vi umgås en del, lagar mat ihop när det passar och jobbar i trädgården med odlingarna, men har även en del egentid. Vi är nog ganska lunga men gillar att hitta på saker som t ex att vandra tillsammans och umgås med vänner. Huset är litet med vi har allt vi behöver, ett fint kök, ett badrum, litet vardagsrum och ett stort fint inglasat uterum (tillika tomatdjungel) vi delar, samt varsitt rum, varav ditt rum skulle var det största med fönster åt två håll och parkettgolv, husets vardagsrum från början. Det kostar 4200 kr i månaden (plus ca 100-150 för el/internet) och är omöblerat.

Vi du bo i gemenskap och ha mycket odlingsmöjligheter och samtidigt närheten till stan så är det här rätt ställe för dig!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser