Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Söker vagnsplats och boendegemenskap!  (läst 504 gånger)

Paula Edén

  • Inlägg: 1
    • -
Småland Söker vagnsplats och boendegemenskap!
« skrivet: 10 maj-20 kl 13:48 »
Hej :) Jag med min vagn/hus på hjul söker efter en fin plats kring folk som också vill leva alternativt, enkekt och naturnära. Just nu bor jag i skogen utanför Tranås. Älskar platsen men saknar någon form av kollektiv gemenskap med möjlighet att skapa tillsammans på större yta. Jag är en kreativ, friluftsförtjust 28 åring som intresserar mig för självhushåll, alternativa livsstilar, permakultur, växtmagi, hantverk, musik, meditation... Behöver flytta mig och min vagn till vintern och tänkte under sommaren nu försöka besöka ställen där jag ev skulle kunna bo, för att hinna tänka, känna in och lära känna. Finns det något kollektiv nära skog och äng som skulle vilja ta emot en vagn? Inte allt för många timmar från hemstaden Tranås, i Östergötland, Västergötland eller Småland. Vore fint att få hälsa på och prata mer i så fall! 🌲
Huset finns att se på instagram @paulas.hus
Paula

Gnu

  • Inlägg: 4
    • Närke
    • Goda Händer
SV: Söker vagnsplats och boendegemenskap!
« Svar #1 skrivet: 12 maj-20 kl 20:31 »
Hej Paula! Misstänker att det kanske är lite längre från Tranås än du önskar, men i Goda Händer ekoby vid Skagern, i gränstrakterna mellan Närke, Skaraborg och Värmland finns både gemenskap och plats för vagnsboende. Oavsett om det kan vara intressant för boende är du välkommen att hälsa på. Vi tar gärna emot besök av folk med intresse för alternativa livstilar, för att inspireras av och inspirera. Lycka till på din resa! 
"Vi äger det vilsna. Det vilsna är vår egendom. Det är en stor och märkvärdig egendom. Den vetter ut åt stjärnorna till, ut åt skogarna och haven, de vandrande vågorna och de vildsådda blommorna."

eva_i_paradiset

  • Inlägg: 113
  • KESO på mattes huvud
SV: Söker vagnsplats och boendegemenskap!
« Svar #2 skrivet: 19 maj-20 kl 23:17 »
Hej Paula!
Ser att vi har många gemensamma intressen.
Önskar också en boendegemeskap. Men än så länge är det bara jag o mina tonåringar (och katt) som bor här. Jag odlar, mediterar, sjunger och spelar. Kom gärna och hälsa på om du vill. Finns plats för ditt lilla hus. Mvh Eva
Höstnjuter i paradiset utanför Gränna med ungar, man, och djur!!!!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

168 gäster, 2 användare
ärt, Palle500

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser