Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Värmland Litet hus i Värmland uthyres/utlånas till barnfamilj  (läst 523 gånger)

Yohanna Luna

  • Inlägg: 4
    • Värmland
Värmland Litet hus i Värmland uthyres/utlånas till barnfamilj
« skrivet: 06 maj-20 kl 16:56 »
Vi har ett hus på ca.40m2, 2 rum o kök, el, badrum med dusch och tvättmaskin och vi önskar hyra ut till en barnfamilj då vi saknar lekkamrater till vår son 4år. Huset ligger 200m från vår gård, där vi jobbar heltid med grönsaksodling, värphöns, kycklingar, kor och får. Under sommaren är vi ofta mkt upptagna med produktion och försäljning, därav är vi öppna för ett utbyte mot hjälp med barnpassning men vi kan också tänka oss att bara hyra ut eller något däremellan. Tillträde så fort som möjligt och vi vill ha folk som stannar till slutet av augusti minst. Skicka gärna pm och berätta lite om om vilka ni är om ni är intresserade!

Niina

  • Inlägg: 2
    • Östergötland
SV: Litet hus i Värmland uthyres/utlånas till barnfamilj
« Svar #1 skrivet: 16 maj-20 kl 10:57 »
Hej!

Vi är en liten familj med 2 barn (8 månader och 4 år) och letar efter ett litet hus på landet. Hör gärna av dig om möjligheten finns kvar!

Med vänlig hälsning,
Niina


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser