Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Mignon som får stryk!  (läst 122 gånger)

Sofia Bengtsson

  • Inlägg: 4
    • Skåne
Mignon som får stryk!
« skrivet: 01 apr-20 kl 14:52 »
Har 6 mignoner varav två honor. De har bildat par och ett par hänger väl ihop under lugna former, med de andra två udda drakarna..men drakarna är helt tokiga i den andra honan och hennes drake kan inte försvara henne. Har fått separera och hålla inlåsta men den "svagare" draken håller nu låda hela natten - varje natt, då hans hona går undan och gömmer sig nattetid. Har sökt aktivt efter fler honor men får inga svar - är det hel brist i Skåne??? Tar gärna emot tips på hur förbättra för det utsatta paret. Vill inte behöva hålla dem inlåsta. Honan ruvar inte heller, hon är säkert helt uttröttad. Vad göra??? Ta bort drakarna? Söker snabbt svar tack!!!

 

Ekibackens fjäderfä

  • Inlägg: 96
    • Dalsland
SV: Mignon som får stryk!
« Svar #1 skrivet: 01 apr-20 kl 21:01 »
Om du inte kan få tag i andra ankor, så kanske den bästa lösningen är att ta bort drakarna, så att det blir lugnt  för alla parter.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

539 gäster, 11 användare (3 dolda)
Raggarhulda, sayerbýr, busholle, DkY, Kalla, Linda Edvardsson, Ellan, malarmaster

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser