Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Söker livskamraten  (läst 1325 gånger)

Tusenskönan

  • Inlägg: 1
    • -
Söker livskamraten
« skrivet: 26 mar-20 kl 23:03 »
Jag söker dig som vill leva delvis självförsörjande. Som vill ha egen gård, fru, familj, djur, och så vidare.

Finnes: Kvinna, närmar sig 30, bott på ekogårdar och delvis självförsörjande kollektiv med mera. Älskar hantverk framförallt textilt. Har nu eget hus och trädgård med enbart odlingsytor. Bor i Skåne, bra odlingszon. :) Du bor vart du vill men är flyttbar. Jag har en dotter på två år sedan tidigare och en katt. Vill gärna ha fler barn och djur. Söker min livskamrat, teamplayer och partner. Skriv gärna ett privat meddelande om det låter fint. ❤️


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser