Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Små ägg på äggen  (läst 3332 gånger)

Emelieidag

  • Inlägg: 1
    • Småland
Små ägg på äggen
« skrivet: 25 feb-20 kl 16:36 »
Hej!
Undrar om någon vet varför en av mina hönor får pyttesmå och massvis av "ägg" på sina ägg? De är på skalet och endast på denna hönans. Skalet är som vanligt och inuti med. Trodde först det var en spindel som lagt massor av ägg men det är just bara på denna hönans. Kan det vara nån mask i magen? Har inte sett något i avföringen och hönan är stor och tjocke med ett glatt humör. Tack för svar.

 

Efwa

  • Inlägg: 218
    • Uppland
SV: Små ägg på äggen
« Svar #1 skrivet: 25 feb-20 kl 20:25 »
Ovanför ditt inlägg finns en särskild tråd om konstiga ägg. Kolla i den om du hittar något motsvarande ditt ägg. Du kanske får svar där?

Annars fråga vidare här.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

447 gäster, 5 användare (1 dolda)
fri, tranberga, Kreacon, bergh

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser