Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  sommarjobb  (läst 495 gånger)

Anz

  • Inlägg: 5
    • Östergötland
sommarjobb
« skrivet: 28 jan-20 kl 20:06 »
Hej! Jag har börjat söka efter lite jobb unders sommaren. Just nu är jag student, studerar kulturvetenskap och lite ekonomi för att rikta in mig i lite entreprenörskap, men jag har rätt mycket erfarenhet och är rätt driven. Jag jobbar och har jobbat en del som lärarvikarie och läxhjälpare, som teamledare inom park och trädgård, även volontärarbetat på en odling-och självförsörjande gård i Irland och haft egna volontärarbetare i min familjs stuga på landet, där jag har lagt mycket tid på den vildvuxna trädgården. Vid sidan av det har jag jobbat i restaurang och har tysk bakgrund, så talar flytande tyska. Jag har även hållit i lite yogakurser vilket jag planerar att fortsätta med.

Jag har stort intresse av det alternativa livet och vill komma närmare djur och natur och arbetar gärna med andra såväl som självständigt.
Så nu söker jag ett jobb, ett betalt jobb, så om ni vet någon eller själva har intresse, skriv gärna. Jag kollar även igenom trådarna lite och söker på andra platser.

Blessings


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har läst tidningen hos en vän tidigare, men nu har jag äntligen kommit mig för att prenumerera själv. Ser fram mot mitt första nummer.
/Marie-Louise

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser