Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Samsung mobil.  (läst 296 gånger)

Nina W

  • Inlägg: 3486
    • Värmland
Samsung mobil.
« skrivet: 24 jan-20 kl 19:26 »
Jag har den billigaste Samsung mobilen, modell J8. Går det att ladda ned någon bruksanvisning på svenska? Det är min första smartphone och kan nästan inte göra något med den. Var van vid en äldre laptop förr. Då o då kommer det erbjudanden om uppdatering.  Efter den sista försvann en hel massa smileys, symboler och figurer som fanns att välja på innan. Mest av allt saknar jag kattansikten som såg ut som riktiga katter. De nya är så fula.

torbjorn

  • Inlägg: 11764
    • Medelpad
SV: Samsung mobil.
« Svar #1 skrivet: 24 jan-20 kl 20:23 »
Bruksanvisningen ligger på telefonen redan. Vet inte var man hittar den på årets modeller av Androidtelefoner, men på min 5 år gamla Samsung hittar man den under Program => Inställningar => System => Hjälp .


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser