Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Skåne Samodling spånadslin mm.  (läst 180 gånger)

NaturaKultura

  • Inlägg: 1
    • Skåne
Skåne Samodling spånadslin mm.
« skrivet: 21 dec-19 kl 10:24 »
Vi odlar spånadslin på en gård i Sjöbotrakten och välkomnar några fler i gruppen. Vi delar arbete, utgifter, skörd lika. Möjlighet för bearbetning finns på gården. Har du passion för lin, någon kunskap, samt bor i närheten någorlunda. (det går buss)- välkommen att höra av dig! Jag är med i Skånelin.se. Vi använder utsäde från föreningen.

Vi startar upp en grönsaks-samodlingsgrupp på samma gård. Vi startar försiktigt med potatis, lök. Jag har erfarenhet från två olika samodlingsgrupper. Det är väldigt trevligt att gå och påta i jorden tillsammans. Och resursbesparande!
« Senast ändrad: 21 dec-19 kl 10:34 av NaturaKultura »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser