Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Barnfamilj att dela hus med i Västra Göteborg sökes  (läst 308 gånger)

Barnfamilj att dela hus med i Västra Göteborg sökes
« skrivet: 19 dec-19 kl 09:10 »
Hej!

Jag är 40 år och bor i Västra Göteborg tillsammans med min man och dotter på 2,5 år. Vi äger en lägenhet i en trygg förening men längtar till trädgård och mer och långsiktig gemenskap med likasinnade, för oss och dottern. Vi gillar att bo i Västra Göteborg då dottern har en bra förskola och farmor bor nära (och min man är uppvuxen här), vet att det är en long shot men tänkte ändå kolla om det finns några likasinnade som skulle vilja dela ett hus med oss - en våning var och gemensam trädgård?

Jag har bott mycket kollektivt och alternativt, sysslat mycket med personlig utveckling, andlighet och terapiformer i mitt liv och behöver nära relationer omkring mej för att må bra men min man är mer ensamvarg. Han är dock händig och den som oftast rensar på vår odlingslott som vi har nu så vi tror att ett slags tvåfamiljshus med rätt personer över/under/bredvid hade varit en fin lösning för oss. Känner du till nåt, blir du intresserad? Tveka inte att sprida ordet eller ta kontakt!

Allt gott!
Alva


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

506 gäster, 2 användare
anders flix, andreasalmborg

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser