Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Dalarna Trevligt ungsto  (läst 157 gånger)

Silvberg

  • Inlägg: 22
Dalarna Trevligt ungsto
« skrivet: 31 okt-19 kl 08:15 »
Musblackt sto, 1 år 8 månader, i dagsläge ca 130 mhk. Mycket lugn och stabil unghäst. Orädd och har självförtroende, tuff och tålig. Positiv till allt och älskar stå i centrum. Haft sele på sej, bryr sej inte om mycke. Snäll med hovslagare, kan stå uppbunden, snäll att leda och hantera. Går duktigt på transporten, åker lugnt själv och kliver av fint. Följer med som handhäst i både ridning och körning. Har inte brytt sej om trafik vi mött. Hon kommer att bli en riktigt snäll och stabil familjehäst som passar till det mesta då hon har fantastiskt psyke. Vi vill att hon kommer till ett hem med vana av unghästar där hon får vara med och göra saker. Fodervärd till rätt person kan också tänkas.
https://hastnet.se/sv/annons/ungponny-1355168
Anna-Karin


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

288 gäster, 6 användare
aol, Gep, litet lo, Spraka, bonden63, LimJans

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser