Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Gästrikland Vegansk samliv på liten gård i skogen vid sjö  (läst 646 gånger)

Wonderful life

  • Inlägg: 1
    • Gästrikland
Gästrikland Vegansk samliv på liten gård i skogen vid sjö
« skrivet: 21 okt-19 kl 05:51 »
Vi letar efter öppna par som älskar naturen precis som vi och som skulle vilja bo tillsammans med oss på vår älskade lilla gård (67.000 m2) i skogen alldeles vid sjön i fantastisk vacker natur. Vi lever ett lugnt, miljömedvetet liv nära naturen utan animaliska produkter, utan socker, alkohol och nikotin, vi äter ekologisk mat och allt hemlagad. Vi blir glada över odlingstokiga intressenter eftersom vi själv saknar tyvärr lite passionen och orken för odling (dock använder vi oss mycket av skogens skafferi och plockar bär, svamp, kirskål, nässlor, maskrosor och annat som vild sallad). Sedan vi köpte gården lite nedgånget för 10 år sen har vi investerat mycket kraft och pengar i att rusta upp den och vi är fortfarande inte helt där än där vi vill vara. Vi längtar efter ett samliv med likasinnade, vi älskar gemenskap och tycker att livet blir så mycket rikare genom att dela det med andra.

Vi skulle helst vilja bo tillsammans med par som lever i öppna förhållanden eftersom vi själv har öppnat vårt förhållande. Och vi tror att ett sådant gemensamt boende kunde bli jobbigt med människor som lever vanliga relationer med bl.a. svartsjuka och där man anser sin partner som en ägodel. Vi skulle vilja hitta par som är öppna på alla plan och skulle älska dela ett liv i ett litet paradis med oss. Vi är ute efter att få leva i gemenskap, vänskap, glädje, frihet, medvetenhet och kärlek med likasinnade.

Tanken är att leva i ett gemensamhetsboende i öppna relationer. I detta boende så delar vi på kök, badrum och vardagsrum och det finns separata sovrum för varje par. Vi har många möjligheter och såklart plats här på gården hur vi kunde lägga upp allt. Det finns en liten husvagn bakom vårt hus som kunde användas som ett sovrum för att börja med. Dessutom finns det 2 stugor (varav den lilla är ej vinterbonad) som vi i nuläget hyr ut mest till sommargäster och även en vind både i vårt hus och stora stugan som kunde byggas ut samt att man kunde bygga isolerade "sovstugor". Just nu känner vi för att sikta på ca. 1-3 par som kunde flytta in här. Barn är också välkomna men det beror på antalet och plats som finns här hos oss samt fördelningen av människor. Och det blir isf delade rum för barn här och inga egna rum.

"Vi", det är ett gift par med ett 10 årig son samt våra för nuvarande fyra (halvvilda) hästar samt två katter. När våra nuvarande djur har dött vill vi inte ha några mer, jag vill att alla djur ska vara fria och självbestämda. Vid intresse får ni höra av er och berätta vilka ni är, gärna utförligt, så mejlar vi gärna över länken till vår hemsida. Där finns det många bilder och text om gården, oss och vårt liv. För detta sätt av samliv, särskilt vad som gäller öppna relationer, krävs det människor med lite mer livserfarenhet, därför vill vi gärna sätta en åldersgräns och välkomnar bara människor från 30 år och uppåt att höra av sig till oss.

Med kärlek i hjärtat, Silke och Micke från paradiset  :)

P.S. På luftbilden finns gården i mitten nere
« Senast ändrad: 21 okt-19 kl 06:16 av Wonderful life »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Genuin och läsvärd! Bra tips och idéer för att stå på egna ben.
/Camilla W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser