Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Ekokollektiv/gemenskap/plats att bygga vagn  (läst 460 gånger)

Hagrid

  • Inlägg: 3
    • Västerbotten
Ekokollektiv/gemenskap/plats att bygga vagn
« skrivet: 30 sep-19 kl 21:14 »
Sökes:

Ska starta mitt projekt att bygga en vagn inom snar framtid. Men först söker jag en skön plats att bo på och samtidigt bygga vagnen. Söker främst sköna alternativa gemenskapsbyar/kollektiv/gårdar där jag har möjlighet att bo och bygga under längre tid.

Sökes framför allt i närheten av Uppsala eller Umeå.

Tips välkommnas!

 

erikhaa

  • Inlägg: 1
SV: Ekokollektiv/gemenskap/plats att bygga vagn
« Svar #1 skrivet: 05 okt-19 kl 21:53 »
Hej har du vägarna förbi uppsala/Björklinge så kom in på en kaffe får vi se om vi kanske kan samordna något. Bor på stor gård (med oorganiserad dåligt använd verkstad) och har ev rum att hyra ut också. Mvh Erica


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser