Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västmanland ostfriesiska får sökes  (läst 808 gånger)

Farm

 • Inlägg: 13
  • Västmanland
Västmanland ostfriesiska får sökes
« skrivet: 22 aug-18 kl 20:05 »
Var finns ni uppfödare?

Kant

 • Inlägg: 2
  • Medelpad
SV: ostfriesiska får sökes
« Svar #1 skrivet: 06 apr-19 kl 14:21 »
Hej! Jag som har ostfriesiska mjölkfår finns i västra Medelpad, Ånge kommun. De yngsta är tre år redan. Deras pappa var till 25 procent Lacaun lait, det franska mjölkfåret. Har de senaste två åren använt bagge med Dorperblandning och satsat på slaktlamm eftersom jag själv är pensionär. Vill du köpa tackor så emaila : mwiksten@hotmail.com

stanski

 • Inlägg: 10
  • -
SV: ostfriesiska får sökes
« Svar #2 skrivet: 05 maj-19 kl 20:18 »
Hej, jag har en besättning ostfreisiska mjölkfår. Vill du köpa renrasiga ostfreisiska bagglamm 750 kr st så hör av dig. Mvh Therese

 

Kant

 • Inlägg: 2
  • Medelpad
SV: ostfriesiska får sökes
« Svar #3 skrivet: 31 jul-19 kl 10:32 »
Hej igen. Nu är det bara 4 helt renrasiga ostfriesiska mjölkfår kvar hos mig. De andra mjölkfåren fungerar lika bra fastän de har lite franskt blod i ådrorna ;). De har lite mera pigment eftersom baggen var svart. Deras svansar är längre och med mera ull, så under mjölkningen får jag inte smisk i ansiktet :D. Jag har inte fått något svar från dig i min email-box. Skriv ett sms till 0768463919 istället.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

365 gäster, 5 användare (1 dolda)
Själv är bäste dräng, Gika, Ett svart får, Jenkenstein

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser