Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Plats för husbuss sökes  (läst 464 gånger)

Gösen

  • Inlägg: 2
    • Övriga världen
Skåne Plats för husbuss sökes
« skrivet: 20 aug-19 kl 10:40 »
Hej alla!

Jag har en husbuss (mercedez benz 508) som letar efter någon stans att stå från och med september till och med februari.

Tanken är att jag ska börja plugga serieteckning och bildligt berättande på malmö universitet till hösten och under den tiden så vill jag gärna bo i min buss, så det skulle va fint att ha den stående i närheten av malmö men jag kan tänka mig att pendla någon timme eller så om det skulle behövs.

Lite om mig, jag är 30 år, ganska lugn och avslappnad, tycker om att rita, spela musik, dansa, pyssla, promenera i skogen, laga mat, träffa nya människor, resa, typ lite så.

Jag vet att jag är ute i sista minuten men tänkte ändå kolla mina möjligheter. Så om det är så att ni har lite extra plats på er tomt/gård/mark och kan tänka er att ha en husbuss stående någon/några månader och samtidigt hjälpa en broder i nöd så får ni gärna ringa mig på 0765782975 eller skriva här.

Jag känner inte att jag behöver stå på samma plats under hela perioden så om du har plats för den bara en månad uppskattas även det.

Jag tänker ju förståss att jag betalar någon slags hyra efter överenskommelse och skulle uppskatta om det fanns möjlighet att dra lite el till den, men inget måste.


Om inte du har plats kanske du vet någon annan som har eller någon billig camping. alla möjliga tips tas emot gladeligen


Hoppas vi hörs, allt gott!

Mvh Jesper
« Senast ändrad: 20 aug-19 kl 11:01 av Gösen »

 

fylgja

  • Inlägg: 57
    • Skåne
SV: Plats för husbuss sökes
« Svar #1 skrivet: 27 aug-19 kl 21:21 »
Har du hittat nåt ställe än?
Min tomt är inte perfekt men kan funka i brist på bättre kanske. :)
Gör tvål och örtsalt, stöper ljus, spinner och stickar, återanvänder, letar efter miljövänlig hud- och hårvård, odlar örter, matar kompostmask och letar efter kärleken!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har tappat räkning på alla år vi läst denna. En av FÅ vettiga skrifter/guider till ett roligare o uthålligare liv. Aldrig tråkig. En idealisk present till alla som "vill själv" Tack Petter. (Behåll tian :-) )
/Allan o Kajsa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser