Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Hjälp att skjuta skabbräv-Östergötland  (läst 514 gånger)

Fridhemmet

  • Inlägg: 70
  • Fridhemmet och Krågedal det är jag!
    • Östergötland
Hjälp att skjuta skabbräv-Östergötland
« skrivet: 07 jul-19 kl 13:56 »
Hej, Finns det någon som har tid o möjlighet att sitta vak o skjuta räv hos mig. En skabbräv har setts här på gården, har försökt med fälla, men fick nu lämna tillbaka. Har nu blivit av med en ungtupp, så räven kommer garanterat tillbaka!. I Kinda kommun /gräns till Linköping Ring gärna 0737887224
är en positiv med stort djurintresse. Har hund, katter Gotlandskaniner, Kindahöns, Göingegetter och en Tinkerhäst... Jobbar som hund/kattfrisör. Hemservice, köksbiträde  ;)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

142 gäster, 3 användare
Bibbi, per.martinsson, Richard86

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser