Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  familj söker gemenskap på landet i södermanland/stockholmslän  (läst 318 gånger)

yvkepyvke

  • Inlägg: 2
    • Södermanland
Hej,

vi är en liten, stor familj på två vuxna, fyra underbara barn samt två gosiga katter. Vi letar efter ett nytt boende på landet där vi kan uppfylla våra önskningar och drömmar om gemenskap, odling, djurhållning och hantverk. Helt enkelt en gård där det bor fler familjer, var för sig och ändå tillsammans — där det finns natur som skog och sjö och många möjligheter att skapa ett tryggt liv.

Vi har en vagn som behöver en plats och vi skulle behöva ytterligare en stuga eller torp att hyra för att få plats med alla i familjen. Vi är öppna, jordnära människor som jobbar mycket med medvetenhet och uppskattar en hjärtlig och rak kommunikation. Livet får vara enkelt och spontant. Det är också viktigt för oss med ansvarstagande för sig själv och sin omgivning, av respekt för andra och för att skapa en skön (drogfri) miljö.

Om det här låter som en passande beskrivning på en plats som ni skulle kunna erbjuda oss, eller ni känner till ett ställe, hör gärna av er till oss.

Hjärtliga hälsningar Elof och Yvonne med familj.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

463 gäster, 10 användare (2 dolda)
AstridH, addebadde, Kalla, Shimoda, Adels, Cim, Castor fiber, torpjens

* Forum

* Om tidningen Åter- Bästa tidning jag någonsin har läst!
/Jeya M

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser