Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Södermanland Vi söker ny kollektivmedlem! (Farsta, Stockholm)  (läst 1083 gånger)

Elin Mossberg

  • Inlägg: 1
Södermanland Vi söker ny kollektivmedlem! (Farsta, Stockholm)
« skrivet: 25 jun-19 kl 09:42 »


Folkhemmet söker ny kollektivmedlem!

Hej!

Vi är ett kollektiv i Farsta strand som söker dig som gillar att bo i kollektiv och som vill bo deltid och veckopendla i första hand eller bo heltid om det inte går att hitta en bra deltidslösning. I en deltidslösning skulle ett av våra större rum delas med Elin som i så fall skulle vara på plats när du inte är hemma. Uthyrningstiden är ett år med möjlighet till förlängning. Vi är flexibla med inflyttningsdatum.
Rummet är stort och vi skulle om det i övrigt känns rätt kunna tänka oss en vuxen och ett barn.

Vi är åtta vuxna mellan 33 och 45 år, ett barn på drygt ett år och två katter som bor tillsammans. Vi lever mycket som en familj och delar på allt från matlagning, städning och gemensamma projekt. Vi ägnar oss åt allt från umgänge med grannkollektivet, bad i kollektivens gemensamma pool, bastubad, trädgårdsodling, folklig dans, brädspel, musicerande och gemensamma utflykter, till exempel i vår roddbåt. Främst har vi en stark drivkraft att bo tillsammans och vidareutveckla vårt gemensamma liv som en kollektivfamilj.

Känner du att du vill bli vår nästa kollektivmedlem? Skriv några rader till Elin om hur du tror att du kan bidra till vår gemenskap! Vi väljer ut några personer som hela kollektivet träffar innan semestrarna, för att gemensamt välja en person.

Många hälsningar,
Kollektivet Folkhemmet
Elins e-post: nilem1981@gmail.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

329 gäster, 4 användare (1 dolda)
Radar, Vispen74, Richard86

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser