Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Plats i naturskönt kollektiv längst ut på en udde  (läst 789 gånger)

Ekudden

  • Inlägg: 3
    • Småland
Småland Plats i naturskönt kollektiv längst ut på en udde
« skrivet: 16 jun-19 kl 23:42 »
Kollektivet Ekudden söker nya kollektivister. Då det har slumpat sig så att 4 av 6 boende i kollektivet flyttar på grund av nya äventyr (studier på annan ort, flytta ihop med pojkvän, flytta tillbaka till Danmark) kommer Ekudden gå in i en ny era. Vill du vara med och forma hur nya Ekudden kommer utveckla sig?

Ekudden är ett charmigt kråkslott från 1920-talet och ett klassiskt kollektiv beläget längst ut på udden Möckelsnäs strax norr om Älmhult. Det är ett fantastiskt läge med egen sandstrand, brygga omgivet av gamla ekar och naturreservat. Kanoter finns för att utforska Möckelns öar.

De som kommer bo kvar i huset efter sommaren är Emelie 37 år, knep-och-knåpare och hantverkare och Petter 35 år möbelformgivare, friluftsnörd och brädspelsfantast. Katterna Minna och Essi rör sig fritt inne samt ute, fångar möss och älskar att gosa.

Hyran varierar utifrån antalet boende men kommer förmodligen ligga på 3000kr per person. I hyran ingår el, internet och en del andra hushållsutgifter.
Pendlingsmöjligheter till Älmhult, Växjö, Ljungby, Hässleholm etc... Det är sju km till Diö tågstation och fem km till Stenbrohult som är den närmsta busshållplatsen. Körkort rekommenderas, då skogsvägen som leder hit inte funkar så bra för cykel eller moped vintertid. Underbara grannar. Lite odlingar och ytterligare odlingsmöjligheter.

Om du är intresserad av att flytta in vill vi gärna att du skriver en kort presentation av dig själv till kollektivetekudden@gmail.com och berättar om dig och varför du vill bo i kollektiv. Inflyttning 1 augusti eller 1 september. Möjligen går det att arrangera tidigare inflyttning om det önskas.

Har du frågor kan du också ringa Emelie på 0736224178


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

437 gäster, 6 användare
Nina W, Prillis, Efwa, lassejohansson22, marrapirre, Vispen74

* Forum

* Om tidningen Åter- Jättenöjd och glad över tidskriften Åter!
/ Märit

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser