Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Ny här, född -63  (läst 587 gånger)

Peggyz

  • Inlägg: 2
    • Skåne
Ny här, född -63
« skrivet: 07 jun-19 kl 22:02 »
Letar efter vänner & bekanta.
Vill komma i kontakt med folk som är lyckligt praktiska, har ett genuint djur/naturintresse & gläds åt en översilad äng där djurlivet är i full gång. Är medlem i Föreningen Skånska Gårdar som ibland har intressanta kurser. E` positiv till alternativa metoder/återbruk & bortglömd praktisk kunskap som kan hålla oss rikt levande & lyckliga utan att vara med i det stora konsumtions slit å släng tänket. Jag är road av lantliga opretentiösa företeelser & ett gäng med likasinnade där man kan prata om allt från att renovera hus till filosofiska betraktelser under en stunds överbliven fritid.

Varmt välkomna så kan vi vara opretentiösa tillsammans.
/Peggy vid Vombsängar & Revingehed.   
« Senast ändrad: 08 jun-19 kl 00:58 av Peggyz »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

266 gäster, 8 användare (1 dolda)
silas, fri, Pumba, ärt, LimJans, Rolle 007, Carolina_V

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser