Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västerbotten Söker alternativ studentbostad  (läst 208 gånger)

Ida Andrén

  • Inlägg: 1
    • -
Västerbotten Söker alternativ studentbostad
« skrivet: 28 maj-19 kl 19:59 »
Hej!

Till hösten kommer jag börja plugga naturvetenskapligt basår på Umeå Universitet. Jag söker nu en bostad en bit utanför Umeå där jag kan bo nära djur och natur, men ändå har möjlighet att pendla med buss in till universitetet dagligen. Boendet kan vara antingen i ett rum eller gärna i en liten stuga, och kostnad för hyra diskuterar jag gärna!

Jag tar tacksamt emot alla tips på hur jag kan hitta ett boende av den här typen!


Jag är i grunden en hästtjej som under gymnasiet läste på ett naturbruksgymnasium i södra Sverige med inriktning mot lantbruksdjur. Jag har jobbat mycket med hästar/lantbruksdjur/lantbruk och trivs som allra bäst på landet. Just nu är jag bosatt i Storuman (Västerbotten) där jag det senaste året läst en kurs på Storumans folkhögskola med inriktning mot friluftsliv & självhushållning.
Om du har tips på boende, eller vill veta mer får du väldigt gärna kontakta mig via mejl/meddelande här på sidan!
Vi hörs!  Yess


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser