Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Söker jaktlag!  (läst 521 gånger)

lavendula

  • Inlägg: 132
  • I varje vrå kan man finna ljus..
    • Östergötland
Östergötland Söker jaktlag!
« skrivet: 24 maj-19 kl 12:10 »
Hej!
Jag bor i Östergötland på gränsen till Småland, tog jägarexamen förra året  så finns det något/on jaktlag/jägare som har lust att få ett par extra händer som fyller på åteln, byter saltsten går drev osv så finns jag här, Jag söker ett jaktlag eller liknande för att lära mig mera, jag har som sagt inte så mycket erfarenhet men är nyfiken och gillar att hugga i där det behövs tar heller inte förgivet att jag bara ska få allt serverat. Så behöver ni ett par extra händer så finns jag som sagt  utanför Boxholm/Östergötland, visst vill jag jaga (har självklart vapen)  men känner även att jag vill uppleva alla sidor.
Hundar, katter, Gotlandskaniner, Svenska Gulankor, höns, bin och getter.

 

lavendula

  • Inlägg: 132
  • I varje vrå kan man finna ljus..
    • Östergötland
SV: Söker jaktlag!
« Svar #1 skrivet: 25 jun-19 kl 21:52 »
*putt*
Hundar, katter, Gotlandskaniner, Svenska Gulankor, höns, bin och getter.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser