Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Lappland Nålfilt av gotländska päls får  (läst 127 gånger)

kålrot

  • Inlägg: 1
    • Ångermanland
Lappland Nålfilt av gotländska päls får
« skrivet: 10 maj-19 kl 23:19 »
Jag har en massa ljusgrå nålfilt av gotländska päls får som jag säljer till ett  lågt pris så att jag bara slipper ha det liggandes. Nålfilten är perfekt som stoppnings ull till olika projekt, som gamla stolar och möbler, eller som isolering till kåtor, tält hus väggar och tak  mm. mm. Den går givetvis också att tova  med, även om mörkare Gotlands ull tovar bättre. Ullen finns i rullar om ca 20 meter och bredden är ca 160 cm. Den går att få i meter vara eller  hel rulle. En rulle väger ca 13 - 15 kg. Jag kan skicka nålfilt en.

 

Znibban

  • Inlägg: 1221
    • Skåne
SV: Nålfilt av gotländska päls får
« Svar #1 skrivet: 13 maj-19 kl 09:14 »
Vad kostar en rulle? Tar du pris per kilo eller pris per meter?
Är det behandlat mot ohyra/skadeinsekter?
Är de angripna av nå´t?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

76 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser