Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Sökes: kollektiv eller annat boende utanför Göteborg  (läst 441 gånger)

Linnea Ryrvik

  • Inlägg: 1
Jag och min partner letar efter boende i Göteborgsområdet! Gärna ett boende med närhet till natur och odlingsmöjligheter. Inflytt i slutet av året.

Vi är ett skötsamt och lugnt par som letar efter bostad i Göteborgstrakten. Gärna en stuga eller annat boende där det finns närhet till naturen och möjlighet till odling. Även kollektiva former av boende är av stort intresse. Isak studerar till civilingenjör medan Linnéa nu studerar en ekologisk trädgårdsutbildning och ska såsmåningom påbörja en lärarutbildning i Göteborg. Pendlingsavståendet får där med inte vara allt för långt från Göteborg, max en timma med kollektivtrafik och bil. Vinterbonade fritidshus, stugor, del i hus eller hus där vi kan bo tillsammans med andra är av stort intresse.

Isak tycker om friluftsliv, att spela brädspel och klättra. Linnéa tycker om att odla och laga mat, läsa och röra på sig. Vi är från Göteborg men bor för nuvarande på Öland och vill flytta tillbaka till Göteborgsområdet i slutet av året. Maxhyra 10000 kr för oss båda.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Makalöst mysig och lärorik tidning för en som tycker om återbruk och självhushållning!
/ PW

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser