Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Jämtland Snäll hushållsko sökes  (läst 62 gånger)

Harriet S

  • Inlägg: 119
Jämtland Snäll hushållsko sökes
« skrivet: 16 apr-19 kl 05:20 »
Önskar köpa en liten kossa här framöver året. Får man önska helt fritt ska hon vara ursnäll, lugn, hanterad, handmjölkad och säljas ihop med kvigkalv. Troligen går det inte pricka in alla rätt men man kan hoppas. Vill försöka ha egen mjölk så ett överskott på några liter per dag vore bra och resten till kalven,  så ingen riktig stormjölkare får det vara. Vi har lagård, beten och självklart se-nummer. Kossan kommer bli mycket ompysslad och väl omhändertagen.   


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

96 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser