Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Skåne letar hem i västra/mittersta Skåne  (läst 290 gånger)

emmelina

  • Inlägg: 3
    • -
Skåne letar hem i västra/mittersta Skåne
« skrivet: 03 apr-19 kl 19:11 »
Hej!
Jag letar stuga/torp eller stor vagn att bo och verka i västra eller mittersta Skåne. Jag läser Naturmedicin på Biskops Arnö folkhögskola just nu och vill efter terminens slut, i maj, flytta ner till Skåne igen. Eftersom jag håller på med örtmedicin och odlar samt plockar vilda växter behöver jag bo utanför asfalt och betong där naturen får spira. Jag delar gärna tomt (ex om du har en gäststuga att hyra ut) men behöver en gräsplätt själv där jag kan odla mat samt bygga upp en örtagård och kanske ha några bikupor och höns sprättande. Jag är yin yoga-lärare och ser gärna att det finns möjlighet att hålla i yogaklasser någonstans i mitt hem eller ännu hellre ett seperat litet hus för yoga samt behandlingar. Jag behöver också vedspis och/eller kamin i mitt hem för matlagning och värme. Just nu bor jag i en stuga med vedspis i kök och kamin i sovrum och har eldat för värme hela vintern vilket jag vill fortsätta med.
Tanken är att jag så snart som möjligt startar upp min verksamhet med yoga, meditation, massage, örter/vild medicin, kristaller och konst för helande och läkande.

Jag önskar att du som har ett hem att erbjuda mig läser detta och hör av dig. Varmaste hälsningar!/emmelina


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser