Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Värmland SÖKER KORTTIDS BOENDE NÄRA KARLSTAD! SOMMAR  (läst 321 gånger)

Puck Aren

  • Inlägg: 1
Värmland SÖKER KORTTIDS BOENDE NÄRA KARLSTAD! SOMMAR
« skrivet: 13 mar-19 kl 17:31 »
Hallå alla glada!
Vi, jag tjej på 39 år, min ungdomliga mor på 65 år samt min 16 månaders dotter söker efter ett boende från Maj/Juni- Sept någongång. Flexibelt är bara förnamnet:) En månad eller hela perioden, men gärna inom 30 min restid från Karlstad/ Hammarö. Vill spendera sommaren i mina hemtrakter där jag är uppvuxen. Vi är djurvänner, äter vegetariskt, jag är yoga lärare och lite av en "gypsy soul", har även börjat studera igen på "äldre" dar. Bor mestadels i Portugal men vill mer till Sverige, vi kan tänka oss att hyra eller göra ett byte, finnes ett litet sött 2 sovrums hus på Algarve. Hör av er om ni vet något, tack på förhand!! Love and light

 

Oblong

  • Inlägg: 13
  • 20. Caravan of Love. Life artisan.
    • Västergötland
SV: SÖKER KORTTIDS BOENDE NÄRA KARLSTAD! SOMMAR
« Svar #1 skrivet: 17 mar-19 kl 20:02 »
Kolla Ängsbacka! :)
♠️🤡♥️


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

261 gäster, 3 användare
Marielind, ärt, Karlsdotter

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser