Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Liten lägenhet i ett stort gammalt mejeri på Vikbolandet - UTHYRES  (läst 630 gånger)

Qoy

  • Inlägg: 2
    • Östergötland
Östergötland Liten lägenhet i ett stort gammalt mejeri på Vikbolandet - UTHYRES
« skrivet: 13 mar-19 kl 16:20 »
Hej!
Nu testar jag igen i detta forum då nuvarande hyresgäst flyttar 1/4 2019
Vill du bo i en lägenhet på landet men ändå i en by? Är du händig och vill fixa med renoveringar och trädgård på din fritid? Då kanske du vill hyra min lilla lägenhet i mitt stora gamla hus. Den är på ett rum med pentry, hall, toalett och dusch. Öppen planlösning så pentryt och rummet hänger ihop. Lägenheten är på ca 25 kvm och är delvis möblerad men det går givetvis bra att hyra omöblerat. Pentryt behöver göras om så det är väl det första att ta tag i. Duschen behöver också en genomgång men det finns dusch i källaran att tillgå. Du får givetvis rabatt på hyran när det sker.
Tvättstuga, el  och bredband finns och det ingår i hyran. Kalla vintrar kan det behövas en extra slant för uppvärmingskostnader.
Hyran är på 3.333 kr

Huset är ett gammalt mejeri från 1910 och består av en lägenhet som jag själv bor i samt en stor ateljé/verkstad som det finns möjlighet att ta del av. Det finns även en smörjgrop, bastu och tvättstuga. Trädgården är hyfsat stor med örtagård och fruktträd, odlingar och en mängd rabatter och häckar. Jag odlar mest till husbehov och är intresserad av att ta tillvara på det som naturen ger och leva så hållbart det bara går. Jag ordnar ibland kurser och föredrag i ateljén.
Byn heter Östra Husby och ligger på Vikbolandet 2,5 mil från Norrköping. 2,5 mil till Arkösund och havet. Bredvid huset finns en ICA-affär och i byn finns bibliotek, vårdcentral, äldreboende, tandläkare, pizzeria, frisör, inredningsbutik, bygghandel, bygdegård mm. Bussar går regelbundet in till stan och det är tre minuter till busshållplatsen. Jag själv jobbar i Norrköping och busspendlar, det funkar jättebra.

Intresserad? Hör av dig till mig så du kan berätta vad du har för erfarenhet av renoveringar och så kan vi diskutera upplägget.
Nina Lindahl 0708-20 95 67, ninaretrodesign@gmail.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Bästa tidningen!
/Gabriella S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser