Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Reservdelar till Greppa häcksax.  (läst 504 gånger)

gröngölingen

  • Inlägg: 120
    • Skåne
Reservdelar till Greppa häcksax.
« skrivet: 26 mar-19 kl 00:05 »
Var hittar jag reservdelar till en Greppa häcksax bensindriven. Behöver gaspådraget.

 

torbjorn

  • Inlägg: 11628
    • Medelpad
SV: Reservdelar till Greppa häcksax.
« Svar #1 skrivet: 26 mar-19 kl 09:29 »
Greppa är vad jag vet ett märke som Rusta satte på diverse kinesiska prylar för 10-20 år sedan. Har en känsla av att Rusta kanske inte är den mest pålitliga leverantören när det gäller att hålla med reservdelar till sina produkter, men det kan ju löna sig att fråga i alla fall.
Ett tips är att kolla om någon mer servicemedveten kedja har sålt samma häcksax under eget märke (t ex Biltema, Jula/Meec eller Clas Ohlson/Cotech). Om du har gamla papperskataloger sparade, så gå igenom dem och se om du hittar vad som ser ut som samma maskin, och vad den i så fall har för artikelnummer.  Åtminstone Clas Ohlson kan vara förvånansvärt bra på att få fram reservdelar.
Om ingetdera hjälper, så återstår bara detektivarbete på Ebay och Aliexpress för att se om man kan komma på vad ursprungstillverkaren kallar maskinen, sen går det säkerligen att beställa ett gasreglage för några kronor från Kina.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

401 gäster, 4 användare
Ett svart får, LimJans, Jon.b, Kronhjorten

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningarna blir utnötta och får fötter. Bara kompletterar gamla tidningar så alla finns :) Viktigt.
/Jandi

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser