Dela detta:
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Jämtland gård uthyres nära fjällen  (läst 192 gånger)

jonnaob

  • Inlägg: 1
  • i skogen nära fjällen. där bor jag
    • Jämtland
Jämtland gård uthyres nära fjällen
« skrivet: 10 feb-19 kl 10:38 »
Hej,
jag och min kille bor och har bott på denna drömiga gård som vi hyr av kanonfolk. Det är alltså inte jag som kommer att bestämma vem som är näst att bo här men vill iallafall vara med och hjälpa till att hitta någon som har lust att ta över nu när vi har köpt vår egen gård.
Huset är ett rött torp (ca 70kvm)(2 sovrum, kök, vardagsrum, 1 badrum) + källare(inkl matkällare). Bergvärme gör att elkostnaderna hålls låga även på vintern.
Fin ladugård klart att flytta in höns i. Hönsgården behövs rustas upp lite då snöras förstörde den lite grann. Har även slått i stolp för de tänkta fåren till våren, så vill en fortsätta med det så är det bara att stängsla in. Fårhus som fungerar men skulle behöva rustas upp lite finns på åkern.
ca 10 ha mark allt som allt, vi har tagit upp ett litet land, finns möjlighet att ta upp mer, hyresvärd kan hjälpa till med det.
Hyresvärdarna är mycket medgörliga och vi har fått göra mer eller mindre som vi vill (dock inte installera kattlucka men det är väl det enda.)
Huset ligger mitt i skogen omringat av åkrar och skog, det syns inte från vägen och närmsta granne är ca 2 km bort.
6 km härifrån ligger Hallen med alla dess faciliteter (affär, sjukvård, äldrevård, skola, dagis, byggbutik mm)
1,5 mil ligger oviksfjällen med skidbackar. 6 mil (en timme) till Östersund.
Lönejobbsmöjligheter finns det om man vill. Skolan, äldrevården och fjällen söker personal.
kontakt helst via mail med frågor, pris och lite info om dig/er så vidarebefodrar jag till våra hyresvärdar (som är en av våra närmsta grannar) så får de avgöra vidarekontakt.
/Jonna


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser