Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Torp hyres  (läst 424 gånger)

Myra Hansson

  • Inlägg: 1
    • Södermanland
Torp hyres
« skrivet: 04 feb-19 kl 16:17 »
Jag bor och arbetar i Stockholm men vill hyra ett torp för en längre tid (årsvis), att tillbringa all min lediga tid i. Det gör inget om det ligger längre bort, 2-3 timmars restid t.ex. På sikt vill jag lämna staden helt och hållet men jag måste få börja någonstans. Jag är praktisk och händig. Allt är av intresse. Vänligen Myra 
myrahansson@hotmail.com eller 070-3118272


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

479 gäster, 5 användare (1 dolda)
Malin Sundmark, hsd, addebadde, Banelinjen

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser