Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Bohuslän Stuga el. liknande sökes  (läst 313 gånger)

bosmer

  • Inlägg: 1
    • Bohuslän
Bohuslän Stuga el. liknande sökes
« skrivet: 10 jan-19 kl 06:59 »
Hej.
En ordningsam 43-årig rökfri man söker, tillsammans med två katter, något nytt ställe att hyra på lång sikt. Det kan vara en stuga, friggebod med sovloft, manskapsvagn eller annat. Mycket gärna på Orust (där jag jobbar heltid) annars är jag intresserad av det övriga närområdet (max åtta mil från Orust).
Kan flytta in tidigast Maj månad.
Tacksam för svar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

43 gäster, 2 användare
Palle500, MantaMania

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser