Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Närke Tomt för Husvagn lr liknande  (läst 386 gånger)

Xroar

  • Inlägg: 4
    • -
Närke Tomt för Husvagn lr liknande
« skrivet: 01 jan-19 kl 10:29 »
Hej, Har en tomt vid Odensbacken. Tänkte kolla om det finns intresse att vara där och eventuellt odla. Finns en halvklar stuga som man kan sova i när det börjar bli varmare. Finns en brunn med testat vatten.

Jag har tomten i syfte att odla så det finns stora ogräsfria ytor att börja odla på till våren.

Är en enkel bit vildvuxen mark med fin lerjord på kalkstens grund så den är suverän att odla på. Tomten är dryga 1700m2. Finns solceller och elverk att använda.
Tänker mig att den som "hyr" får betala genom att göra något arbete på tomten som passar den.

piggetröska

  • Inlägg: 480
    • Skåne
SV: Tomt för Husvagn lr liknande
« Svar #1 skrivet: 03 feb-19 kl 00:31 »
Då jag inte visste var i Sverige Odensbacken ligger har jag nu med hjälp.av Google lärt mig att det ligger i Örebro län.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser