Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Skötsamma, stabila människor söker stort hus i Göteborg!  (läst 340 gånger)

Bökollektivet

  • Inlägg: 1
    • Västergötland
Västergötland Skötsamma, stabila människor söker stort hus i Göteborg!
« skrivet: 09 nov-18 kl 20:46 »
Hej!
Vi är 11 personer mellan 25-40 år som bor i ett stort hus som fungerat som kollektiv i nästan två decennier. Då det dessvärre inte finns möjlighet att bo kvar i nuvarande hus letar vi nu efter en ny bostad där vi kan fortsätta det stabila liv vi skapat tillsammans.

Vi har fasta och tydliga regler. Alla har en stabil ekonomi utan anmärkningar. Vi har alltid betalat hyran i tid och har kunskaper samt erfarenhet av underhåll vad gäller både hus och trädgård. 

Vi söker ett hus med möjlighet till sovrum för alla. Antingen befintliga sovrum eller med möjlighet att sätta upp vägg/väggar i större rum, för att vi alla ska få vårt eget utrymme. Gärna naturnära läge med maximalt 30 min restid med kollektivtrafik in till city. Vi ser helst att det finns faciliteter såsom disk- och tvättmaskin samt torktumlare.

Då vi är vuxna människor med erfarenhet både av livet och samarbete så brukar vi ha god kommunikation och lyhördhet inför varandra likväl som inför hyresvärden. Vi har även stor respekt för vårt boende såsom hus, möbler och inredning och värnar om att ha det rent och fräscht omkring oss. Vi bidrar väldigt gärna med underhåll av både hus och trädgård om det är önskvärt.

Om ni tror att ni har ett hus som kan passa oss så är ni varmt välkomna att höra av er! Vi ser fram emot att höras!

Allt gott, 
Ann-Louise och Julia å kollektivets vägnar


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

488 gäster, 1 användare
hsd

* Forum

* Om tidningen Åter- Jag älskar när tidningen kommer! Myskväll och massor med läsningar!
/Melissa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser